Subota, 12 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  NBA zvijezda Derrick Rose dolazi u Zagreb

  Adidas je danas najavio najveću globalnu košarkašku turneju do sada, u sklopu koje će NBA superzvijezda Derrick Rose 9. srpnja posjetiti Zagreb. Derrick Rose će u 24 dana posjetiti 10 država i 13 gradova, na turneji kojom adidas želi otići korak dalje i povezati obožavatelje s njihovim idolom, podići svijest o košarci i predstaviti inovacije u košarkaškoj opremi.

  Adidasova globalna košarkaška turneja s NBA ambasadorima ukupno obuhvaća 2 kontinenta, 14 država i 25 gradova. Zvijezda Chicago Bullsa i najkorisniji igrač NBA lige 2011., Derrick Rose putovat će Europom od 4. do 16. srpnja, s početkom u adidasovom sjedištu u Njemačkoj, nakon čega slijede Milano, Beograd, Zagreb, London, Pariz i Madrid. Rose će na turneji predstaviti i najnoviji “Chi-Town” model adidas DRose 3.5 tenisice.

  U Hrvatskoj kao i cijeloj Europi, postoje brojni obožavatelji uzbudljive napadačke igre Derricka Rosea, ali i njegovog uglađenog sportskog ponašanja izvan terena. Ovom prilikom će neki od njih dobiti priliku i osobno upoznati košarkašku superzvijezdu. Posjet Rosea će započeti u muzeju Dražena Petrovića, mjesec dana nakon 20. obljetnice Draženove pogibije, a nastavit će se susretom s  obožavateljima i košarkaškim legendama te posjetom adidasovoj trgovini u Ilici.

  “Putem uspješnog partnerstva s najpoznatijom košarkaškom ligom na svijetu ponosni smo što možemo pridonijeti rastu popularnosti košarke. adidas dovodi NBA superzvijezdu D Rosea u Hrvatsku kao simboličan poticaj novim generacijama i hrvatskoj košarci općenito” – izjavio je Saša Iviček, Sports marketing manager, adidas Croatia

  Derick Rose Tour

  zadnje objave