Zubac odlično otvorio utakmicu pa ispao iz ritma, Šarić starter skromnog učinka

Ivica Zubac i Dario Šarić noćas su bili u akciji i to s različitim učinkom. Zubac je upisao poraz kod Denver Nuggetsa, a Šarić pobjedu protiv Charlotte Hornetsa.

U dvoboju momčadi koje na Zapadu imaju visoke ambicije, osjetio se izostanak Paula Georgea kod Clippersa i domaćin je slavio.

Ključna je bila druga dionica u kojoj su Clippersi reagirali jako loše. Odlično su ušli u utakmicu, Ivica Zubac imao je jako dobar start i sjajno je odradio u fazi obrane prvih sedam minuta na parketu, nakon toga je završio na klupi i kao puno puta ove sezone, na povratku na parket potpuno hladan nije nastavio u tom ritmu.

Ivica Zubac za 18 minuta upisao je šest poena (3/3 za dva) i uhvatio devet skokova. Kawhi Leonard završio je s 30 poena i pet skokova, Lou Williams dodao je 26 poena, a Montrezl Harrell 25 poena i osam skokova. Kod Nuggetsa Nikola Jokić imao je 20 poena, 15 skokova i šest asistencija dok je Jamal Murray dodao 19 poena.

Dario Šarić sudjelovao je u pobjedi Phoenix Sunsa protiv Charlotte Hornetsa 100:92. Sunsi su također pobjedu osigurali tek u zadnjoj dionici i to u susretu s neočekivano malo poena. Dario Šarić krenuo je kao starter i igrao je 23 minute, a samo su Cameron i Tyler Johnson ispucali manje lopti, ali oni su zajedno skupili tek 17 minuta.

Šarić je ubilježio pet poena (1/2 za dva, 1/2 za dva) uz šest skokova dok je najbolji bio Kelly Oubre s 25 poena i 15 skokova. Kod Hornetsa Dwayne Bacon ubacio je 24 poena.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com