Nedjelja, 24 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Nebojša Čović prozvao odgovorne: “Želimo istinu oko Ojove smrti, nemojte kriti gdje je umro!”

  Nevjerojatna tragedija zadesila je regionalnu košarku u petak, kada je prilikom treninga u teretani bivši košarkaš Crvene Zvezde, Michael Ojo, preminuo od posljedica srčanog udara. Nigerijski centar prebolio je koronavirus pa mnogi smatraju kako se prebrzo vratio u trenažni proces, a jedan od od njih je i predsjednik beogradskog kluba, Nebojša Čović.

  - Advertisement -

  “Michaelu je 30. lipnja istekao ugovor našim klubom. On je imao posljednji pregled 5. kolovoza ovdje u bolnici, prebolio je koronu, ali za nju nije dovoljno samo da ste negativni, jer izaziva i mnoge druge prateće pojave. Bilo je potrebno voditi računa o opterećenju čovjeka, a informacije iz bolnice govore da mu je bila savjetovana umjerena fizička aktivnost. Znači, da prestane čim osjeti umor. Drugim riječima, dozvoljena mu je bila šetnja praktički.” – rekao je gostujući na Tv Pinku.

  Čović iz tog razloga kaže kako Crvena Zvezda samo želi da se ispitaju sve okolnosti Ojove smrti.

  “Michael je imao izrazito jake posljedice korone, s neprestanom upalom pluća lijeve, pa odmah i desne strane. To se nije trebalo dogoditi. Pokušava se zataškati u kojoj se dvorani to dogodilo. Anonimni su oni koji su bili s njime u tome trenutku. Zašto bi nešto bilo anonimno u tom slučaju? Crvena Zvezda je s Ojom imala izuzetno dobru suradnju, zbog toga ćemo kao moralni ljudi uraditi ovaj dio posla nažalost, ali zahtjevat ćemo da se dođe do potpune istine, što se i kako dogodilo. Mnogo toga već znamo, tko je sudjelovao u tome. Ne želim reći da je netko kriv zato što se ovo dogodilo, ali isto tako, činjenica je da je Ojo od ožujka konstantno vrbovan od Partizana. Ovo je velika nesreća i ne smijemo ništa kriti, jer inače postajemo sudionici i znači da nam savjest nije mirna.” – zaključio je Nebojša Čović.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE