Nedjeljnja matineja u Jazinama, Zadar ugošćuje Hermes

U nedjelju točno u podne Zadar će u posljednjem kolu regularnog dijela HT Premijer lige ugostiti Hermes Analiticu u Jazinama. Zagrepčanima je ovo ujedno i oproštaj od najvišeg razreda hrvatske košarke jer su u ove sezone upisali tek tri pobjede. S druge strane, zadarska momčad ima osiguranu strartnu jedinicu uoči doigravanja, a s klupe će ih voditi Ivan Perinčić, umjesto susprendiranog Veljka Mršića.

“Ovo je posljednja utakmica regularnog dijela, tražit ćemo maksimalnu ozbiljnost, želimo završiti regularni dio s pobjedom. Pristup će biti najvažnija stvar, imamo stvari koje želim popraviti i poboljšati, a koje će nam trebati u doigravanju. Mi smo se već počeli pripremiti za doigravanje i ova utakmica će nam poslužiti kao dobra priprema za početak doigravanja,” rekao je Ivan Perinčić 

“Dolazi nam utakmica koja je posljednji test uoči doigravanja. Hermes je ekipa koja je ispala iz HT Premijer lige, tako da igramo bez opterećenja, idemo na pobjedu nema se tu baš previše puno najavljivati i analizirati,” najavio je susret Domagoj Vuković.

U četvrtfinalu prvenstva Zadar će igrati protiv Šibenke.

Related Articles