Nedjelja, 24 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Nekadašnja velika nada hrvatske košarke uplovila u bračnu luku

  Nekadašnja velika nada hrvatske košarke i član svih reprezentativnih mladih selekcija, Toni Brnas, uplovio je proteklog vikenda u bračnu luku sa svojom izabranicom Dajanom Arapović. Vjenčanje je održano u Njemačkoj, gdje nakon prekida karijere Brnas živi i radi.

  - Advertisement -

  Krajem 2018. godine Toni je s tek 27 godina na leđima rekao zbogom košarci. Nevjerojatno velik broj ozljeda učinio je svoje, poslije tri godine bez nastupa pokušao se vratiti u dresu Škrljeva, ali nije išlo.

  “Zahvaljujem se svima u klubu, treneru, Upravi, suigračima i posebno fizioterapeutima. Pokušali smo sve u protekla dva mjeseca, strpljivo smo gradili moj povratak, međutim i nakon posljednja tri tjedna injekcija koljeno je ponovno nateklo i više očito ne može izdržati košarkaške napore. Hvala Upravi Kluba što mi je pomogla, bila strpljiva i vjerovala u moj povratak.” – rekao je Brnas prilikom odlaska iz Škrljeva, ali i košarke općenito.

  Ovaj rođeni Vukovarac morao je te 1991. godine napustiti rodni grad. Košarkom se počeo baviti u Zrinjevcu početkom osnovne škole. Poslije tri godine u Zrinjevcu, pet je sezona bio član Kaptola, da bi potom bio pozvan u Cibonu. Tonijeva nesreća bila je što je član Vukova bio u doba strašne konkurencije, stoga nikada nije dobio pravu šansu. Uslijedio je odlazak u Zabok.

  Najveći trag ostavio je u ugašenom KK Zagrebu, a u Hrvatskoj je igrao i za Zadar, Sokol Osijek i Svjetlost. U inozemstvu se okušao na parketima Bugarske, Švicarske i Slovačke.

  Toniju i njegovoj supruzi želimo puno sreće u nastavku zajedničkog života.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE