Neposredno pred praznike, pripremite se za nešto ludo od Jordana!

Array
Neposredno pred praznike, pripremite se za nešto ludo od Jordana!
Još uvijek tražite savršen božićni poklon za sebe? Više nemojte čekati, dva Jordan modela koja stižu ovog vikenda definitivno će privući vašu pažnju!
Prvo imamo tenisice koje su istovremeno divlje i elegantne. Novi model “Animal Pack” Air Jordan 3 ima uzorke i materijale temeljene na carstvu životinja. Sjećajući se MJ-ovog nadimka “Black Cat”, gornji dio prekriven je crnom dlakom, a bočno su uzorci zebre, leoparda i tigra. Svidjet će vam se i detalji kao što su logo Jordana na jeziku i Nike Air znak na peti.
Air Jordan 3 “Animal Pack” možete nabaviti ovog petka, 20. prosinca, u 18:00 na in-store raffleima (tombola) koje organiziramo u Ljubljani i Zagrebu. Dostupne veličine: 40 do 46. Prijavite se u našim trgovinama od 18:00 do 18:30 kada će se održati izvlačenje. Ako ostane neprodanih parova, oni će biti dostupni online od subote, 21. prosinca, u 10:00.
Drugo izdanje je malo manje divlje i malo više “cool”! Zimsko izdanje Air Jordan 4 “Loyal Blue”, koji je namijenjen za hladnije dane te ima vodootporni gornji materijal i termo materijal u unutrašnjosti za dodatnu toplinu. Boje podsjećaju na Eminemov ultra ekskluzivni Air Jordan 4 “Encore” što ga čini malo posebnijim!
Air Jordan 4 WNTR “Loyal Blue” možete nabaviti ove subote, 21. prosinca, u 9:00 u trgovinama i u 10:00 na webu. Dostupne veličine u trgovini: 40 do 49.5, online: 35.5 do 49.5.

Related Articles