Nicević doveo talentiranog playmakera

Novi igrač Pule 1981 perspektivni je 18-godišnji Filip Gustovarac, playmaker rođen 11. prosinca 2001. godine. Nakon produženja suradnje s Martinom Klepom, trener Sandro Nicević imat će na raspolaganju mlad i kvalitetan tandem organizatora igre.

183 centimetara visoki bek dolazi iz prijateljskih redova Košarkaškog kluba Stoja u kojem je osim posljednje juniorske sezone odigrao i čitav omladinski staž, dok je pretprošle sezone branio boje Kastva u A2 ligi Zapad te riječkog Kvarnera 2010 u juniorskoj konkurenciji.

“Iznimno sam zadovoljan dolaskom u Pulu 1981, stepenica je to više za mene s obzirom na to da se radi o prvoligaškom klubu s visokim ambicijama” – objašnjava za klupske stranice Gustovarac. “Veselim se nadolazećoj sezoni, očekujem dobru kemiju u ekipi, a samim time će stići i rezultati, nema sumnje da ćemo dobro trenirati i siguran sam da ćemo se ravnopravno boriti sa svim ostalim ekipama”.

Gustovarac je prošle sezone pružao zaista fantastične partije, kako u A2 ligi tako i u juniorskoj konkurenciji te nema sumnje da će u sezoni 2020/21 učiniti dodatni iskorak. “Osobno očekujem da ću se kvalitetno uklopiti u ekipu te da ću dobrim radom zaslužiti i opravdati priliku koja mi se pruža. Zahvalio bi se ovom prilikom Stoji kao klubu u kojem sam napravio svoje prve košarkaške korake, stigao sve do seniora te proveo sedam zaista lijepih godina” – zaključio je novi bek Bijeloplavih.

Related Articles