Petak, 26 studenoga, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Novi ABA 2 ligaš potpisao petoricu mladih košarkaša

  Novi ABA 2 ligaš, KK Podgorica, potpisala je ugovore s petoricom mladih, talentiranih igrača. Riječ je o Pavlu Titiću, Janku Bulajiću, Nikoli Miloševiću, Stefanu Vukčeviću i Čedomiru Žižiću. Svi nabrojani odlučili su se za povratak u Crnu Goru nakon raznih europskih adresa, a kao razloge dolaska navode pravu priču i ozbiljan projekt. Iz perspektive hrvatskih košarkaških klubova, ovo je projekt koji je kod nas gotovo nemoguće zamisliti…

  - Advertisement -

  Pavle Titić je 20-godišnji playmaker koji nakon godina u Španjolskoj dolazi u Podgoricu. Igrao je za Barcelonu, Sentum Madrid i Albacete.

  Janko Bulajić je krilni centar koji je nedavno postao punoljetan. Dolazi iz francuskog Nanterrea, s kojim je bio viceprvak Francuske u uzrastu do 18 godina.

  Nikola Milošević iskustvo je stjecao u Mega Bemaxu. 18-godišnji bek prilikom dolaska je poručio kako zna koliko je važan prelazak iz juniorske u seniorsku košarku, a iz tog razloga se odlučio za dolazak u Podgoricu.

  Stefan Vukičević je 207 cm visoki centar koji je sa samo 13 godina otišao u Real iz Madrida. Tamo je prošao košarkašku akademiju kraljevskog kluba i nastupao za kadete i juniore. 

  Najmlađi od novih igrača je Čedomir Žižić, 16-godišnji košarkaš koji igra na krilnoj poziciji. U Crnu Goru se vraća nakon što je bio član španjolske Zaragoze.

   

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE