Novi transferi hrvatskih igrača: Vrkić u Rumunjskoj, Bubalo u Gruziji

Polako nam se približava nova košarkaška sezona te klubovi polagano do kraja sklapaju svoje rostere. To naravno znači da je i dosta naših igrača promijenilo sredinu.

Ovdje je riječ o Zoranu Vrkiću koji je prešao u Dinamo Bucharest, Domagoj Bubalo je otišao u Dinamo Tbilisi, dok je Batur potpisao sa Zabokom. Njihov prelazak potvrdio je za naš portal zastupnik igrača(Pepi Sport).

Zoran Vrkić je 203 cm nisko krilo koje je prije odlaska u Rumunjsku igrao u Francuskoj za Nantes gdje je imao 7.6 poena u prosjeku te 3.6 skoka. Prošlu sezonu završio je u Španjolskoj igrajući za Oviedo. Od poznatijih klubova još je u karijeri igrao za: Split, Šibenik, Zadar, Bilbao

Domagoj Bubalo je 212 cm visoki centar koji je prošle sezone igrao za grčki Iraklis gdje je postizao solidne brojke. Imao je 7 poena u prosjeku te 3.7 skoka. Završio je sezonu u Estoniji tj. u Rapli gdje je imao 14 poena u prosjeku. U karijeri je još igrao za: Široki, Zagreb, Zabok, Jolly, Zadar, Bayreuth, Šiauilai, Parnu i Sadam.

Ivan Batur je 203 cm nisko krilo. potpisao je za Zabok za sada na samo 3 mjeseca. Ugovor mu se može produljiti ukoliko zadovolji glavnog trenera.