Srijeda, 28 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Novi Zagreb poražen u polufinalu MEL lige

  Novi Zagreb je propustio veliku priliku plasirati se u finale Srednjoeuropske lige. Drastičan pad kvalitete igre Lupica dolazi u trećoj četvrtini, koja je bila presudna za konačni ishod utakmice i poraz Novog Zagreba.

  Good Angels Kosice – Novi Zagreb 66 : 62 ((18:24, 29:40, 50:49)

  - Advertisement -

  Good Angels Kosice: Farhiya 5, Kiššová, Žirková 11, Bálintová 2, Hruščáková 12, Kizer 8, Bojović 13, Zietara 5, Perkins 10
  Novi Zagreb: Semren 8, Komplet 18, Dojkić 3, Karčić 3, Jurić 4, Ivanković 11, Stojsavljević, Kukolja, Sarjanović, Ivezić 15

  Sve dobro što su Lupice napravile do treće četvrtine, a napravile su puno toga pred oko 1.500 gledatelja, palo je u vodu u trećoj četvrtini u kojoj su jednostavno bile neprepoznatljive u odnosu na prvo poluvrijeme. U posljednjoj četvrtini, ma koliko pokušavale, nažalost, nisu se uspjele vratiti.

  Lupice su imale 24 izgubljene lopte u odnosu na 13 Slovakinja, a ove su “ukrale” čak 17 lopti u odnosu na pet Novog Zagreba. Bila je to sjajna prilika da Novi Zagreb u ovoj polufinalnoj utakmici pobijedi Good Angels Kosice na njegovu parketu i plasira se u finale.

  Luca Ivanković opet je zabilježila double-double učinak (11 koševa i 19 skokova),  Eva Komplet sa 18 pogodaka je bila najefikasnija, dok  je Jelena Ivezić postigla 15, imala osam asistencija ali, nažalost, i izgubila 12 lopti.

  Danas (petak, 7. ožujka) Lupice igraju utakmicu za treće mjesto i brončanu medalju protiv Pecsi, mađarske ekipe koja je izgubila u drugoj polufinalnoj utakmici 59:52 od UE Soprona za koji igra naša reprezentativka Iva Ciglar i koja je u toj utakmici postigla devet poena i imala četiri skoka.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE