Odlazi li Trinchieri? “Dali smo mu odličnu ponudu, sve je na njemu”

U Partizanu je trenutno vrlo dinamično. Najprije je američki košarkaš, Corey Walden, napustio klub na način da je sam platio odštetu crno-bijelima, a nova momčad će mu najvjerojatnije biti i najljući rival- Crvena Zvezda.

„Odlazak Waldena bio je očekivan, dali smo mu ponudu koja nije zadovoljila njegova očekivanja. Tu je nastupio drugi klub pa se kroz odštetu i novi ugovor radilo o duplo više novca nego što je imao u Partizanu.“ – rekao je predsjednik kluba Ostoja Mijailović.

Tijekom vikenda se pojavila informacija kako bi klupu Partizana mogao napustiti Andrea Trinchieri, koji navodno ima ponudu da preuzme Bayern. Čelni čovjek kluba ističe kako će učiniti sve da zadrže talijanskog stručnjaka.

„Izašli smo s uvjetima za novu sezonu pred trenera. Jasno smo odredili našu strategiju i raspoloživi budžet za momčad. Činimo velike napore kako bi Trinchierija zadržali kod nas. Nažalost, mi ne raspolažemo s takvim budžetom kao neki klubovi, koji i u vrijeme ove pandemije mogu plaćati odštete za igrače. Vjerujem da ćemo pitanje trenera brzo riješiti jer je to i preduvjet da počnemo sa slaganjem rostera. U aktualnim uvjetima na tržištu, treneru smo ponudili odličan ugovor, a sada je na njemu da se izjasni.“ – zaključio je Mijailović.

Related Articles