#234

Okršaj Cibone i Cedevite

Sutra od 18 sati očekuje nas okršaj dvije ponajbolje momčadi lige, Cibone i Cedevite. Gledatelje u Domu sportova očekuje zanimljiva utakmica s obzirom na solidnu formu Cedevite, bez obzira na poraz u Eurokupu, ali i Cibone koja s a Antom Nazorom trenutno djeluje kompaktnije i stabilnije.

“Očekuje nas teška utakmica protiv teškog protivnika koji ima izuzetnu rotaciju. Popunjena je sa dva, nekad i tri igrača na svim pozicijama i svojim ritmom melje protivnika. Svjedoci smo toga i u njihovoj zadnjoj utakmici ABA lige protiv Partizana”, rekao je Ante Nazor, a prenosi službena klupska stranica

Jure Zdovc naglašava da se Cedevita ne smije opravdavati zbog gustog rasporeda jer je to bilo očekivano te je najavio da će se momčad posebno pripremiti za neke iskusnije Cibonine igrače.

“Raspored u zadnje vrijeme nam je težak, no to je tako. Između Eurokupa i ABA lige dolazi nam utakmica hrvatskog prvenstva s Cibonom. Svaka utakmica je bitna za nas kako bi nastavili niz nepobjedivosti u domaćem prvenstvu. Igramo u svojoj dvorani i nadamo se da ćemo doći do pobjede”, – rekao je Filip Krušlin.