Partizan do daljnjeg bez Vujoševića, Kinsey kažnjen

Array

Drugi dan 2014. godine kreće drugi dio Eurolige. Partizan će ugostiti ponajbolju momčad Europe u ovom trenutku, madridski Real.

U Partizanu je sve daleko od idile, a problemi očito ne dolaze sami. Već nekoliko dana u bolnici zbog problema s bubrezima leži trener Duško Vujošević. Brigu oko prve momčadi preuzeo je njegov pomoćnik Velimir Gašić, a jučer je debitirao pobjedom protiv Igokee.

Na teškom terenu Beograđani su slavili u produžetku ispustivši prednost u samoj završnici utakmice. Da stvar bude gore na utakmici se ozlijedio jedan od nositelja igre, Bogdan Bogdanović. Kasniji pregledi pokazali su da je povreda lakše prirode i da će najvjerojatnije biti spreman za utakmicu u četvrtak.

Uz to valja nadodati kako je Tarence Kinsey kažnjen od strane kluba zbog povrede discipline. Iako se iz Partizana nisu očitovali o čemu se točno radi, pretpostavlja se da je u pitanju noćni provod prije puta u Laktaše. Spomenutu utakmicu odigrao je poprilično loše i 22 minute na parketu okrunio je negativnom valorizacijom.

Related Articles