Partizan prejak za Cibonu

Array

U novoj utakmici ABA ligi Partizan je dočekao Cibonu pred punom dvoranom. Bila je ovo zanimljiva utakmica iako to rezultat ne pokazuje. Bila je Cibona u utakmici skoro do kraja, ali su se raspali u posljednjoj dionici te su pretrpjeli težak poraz. Partizan je slavio rezultatom 86:67.


ABA liga, 7. kolo, 10. studeni

Partizan – Cibona 86:67 (23:23, 22:17, 24:16, 17:11)

(Landale 19(7sk), Zagorac 17 – Bundović 14, Ljubičić 9)


Početak iz snova za Vukove koji su nekoliko prvih minuta igrali u transu. Agresivna obrana, precizan šut doveo je Cibonu u veliku prednost. No, nakon što su ušli u probleme s osobnim pogreškama na teren je ušla druga postava koja nije dobro reagirala. Bilo je to vrijeme igre kada je Partizan praktički rešetao mrežicu Vukova. Sve im je počelo ulaziti te se time naravno probudio i Pionir koji je vodio svoju momčad do velike serije od čak 25:0. Bilo je nezgodno razdoblje za Cibonu koja je od velike prednosti vrlo brzo došla do velikog minusa. Ipak uspjeli su se stabilizirati pred kraj prvog poluvremena.

Drugi dio i potpuni povratak Cibona koja se poenima Bilinovca i Bundevića vratila u utakmicu. Nažalost po navijače Vukova bio je to posljednji dobar dio ove utakmice za njih. Počelo je sve sa Zagorcem i njegovim tricama. Pridružio se Zagorcu Landale koji je svaki skok u napadu hvatao i time dolazio do svojih poena. Nisu više imali snage za borbu igrači Cibone i utakmica je završila prije početka četvrte četvrtine. Velika pobjeda Partizana koji pod vodstvom novog trenera igra sve bolje.

Related Articles