Petak, 23 srpnja, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Perasović novi trener Laboral Kutxe

  Izbornik hrvatske muške košarkaške reprezentacije Velimir Perasović novi je trener Laboral Kutxe piše u priopćenju na službenim stranicama baskijskog kluba.

  - Advertisement -

  Povratak je ovo Perasovića u Španjolsku nakon prekida suradnje s Valencijom u siječnju ove godine, a klubu će se pridružiti u rujnu nakon što odradi sve obaveze koje ima prema reprezentaciji na nadolazećem Eurobasketu.

  U priopćenju također stoji kako su Perasović i uprava kluba dogovorili ugovor u trajanju od 1+1 godina, što znači da će nakon prve sezone klub imati mogućnost nastavka odnosno prekida suradnje s hrvatskim stručnjakom.

  U svojoj trenerskoj karijeri Perasović je već vodio Laboral Kutxu, od 2005. do 2007. godine, no tada se klub zvao TAU Ceramica. Na klupi će nasljediti Ibonu Navarra koji je poziciju privremenog glavnog trenera preuzeo u studenom prošle godine.

  Potpisao sam ugovor s Laboral Kutxom na godinu dana s mogućnošću produljenja na još godinu. Što se tiče ugovora s Hrvatskim košarkaškim savezom on vrijedi do kraja EuroBasketa, a daljnja suradnja može se nastaviti ukoliko bude obostranog interesa“, izjavio je Perasović nakon potpisa ugovora s novim klubom.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE