Perinčić imenovan pomoćnim trenerom KK Zadra

Nakon službene potvrde o novom treneru seniorskih redova Košarkaškog kluba Zadar, stručni stožer dobio je još jedno novo zvučno pojačanje u vidu pomoćnog trenera, a riječ je o Ivanu Perinčiću.

Rođeni Zadranin Ivan Perinčić trenersku karijeru započeo je 2012./2013. kao pomoćni trener juniora Cedevite, gdje se zadržao tri godine. Sezone 2015./2016. angažiran je kao pomoćni trener seniora Zaboka, a 2017. godine djelovao je kao jedan od trenera prve momčadi Cedevite.

Nakon godine dana u stručnom stožeru zagrebačkog abaligaša Perinčić se ponovno vratio u Zabok, ovoga puta u ulozi glavnog trenera na kojem je naslijedio Dragutina Črnjevića.

(Foto: Šime Zelić)

Sezonu nakon i na poziv glavnog trenera Sita Alonsa ponovno se vratio u trenerski stožer Cedevite, gdje je bio desna ruka španjolskom strategu.

Prije samog dolaska u Zadar, Perinčić je bio glavni pomoćnik Josipa Sesara u Velikoj Gorici, koja je ove sezone postala abaligaška momčad, a važno je istaknuti kako je s izbornikom i novim trenerom Mršićem već surađivao u Hrvatskoj košarkaškoj reprezentaciji.

Čestitke Ivanu Perinčiću na angažmanu u Zadru iz kojeg je i ponikao te započeo svoju bogatu igračku karijeru. Novom pomoćnom treneru Zadra želimo puno sreće i uspješnu sezonu sa što je moguće više košarkaških uspjeha.

Related Articles