Subota, 23 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Pianigiani: Bogdanović ostaje u Turskoj

  Izbornik talijanske košarkaške reprezentacije i trener turskog kluba Fenerbahçe, Simone Pianigiani, uvjeren je da će hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović ostati u Turskoj unatoč velikoj želji Unicaje, koju od ove sezone vodi hrvatski izbornik Jasmin Repeša, da ga dovede.

  - Advertisement -

  “Fenerbahçe je sada jedna skupina igrača. Još neke čekamo da nam se priključe nakon reprezentativnih obaveza, a nakon toga krećemo u stvaranje prave momčadi. Bit ćemo spremni do listopada”, rekao je Pianigiani.

  “Kada ste trener u Turskoj od vas se očekuje najviše. Borit ćemo se za naslov prvaka u domaćem prvenstvu. Što se Eurolige tiče tu je situacija vrlo komplicirana. U skupini imamo nekoliko sjajnih momčadi (Real Madrid, Panathinaikos, Himki) tako da bi to moglo biti dosta zeznuta situacija”, veli Talijan te se osvrće prema Bogdanoviću i Španjolskoj.

  “Bogdanović u Malagi? Iskreno ni ne čitam španjolske medije. Nemam vremena ni za talijanske. Sretan sam s igračima koje ću imati na raspolaganju. A Bogdanović će ostati s nama, jer je on jedan od naših igrača”, zaključio je “mudro” Pianigiani.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE