Petak, 25 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Pierre Jackson i Panathinaikos dogovorili sporazumni raskid ugovora

  Pierre Jackson agreed on a mutual contract termination with BC Panathinaikos after playing only one game, the club confirmed.

  Američki playmaker Pierre Jackson i Panathinakos dogovorili su sporazumni raskid ugovora. Još nisu poznati detalji, kao ni razlozi raskida, a znakovito je kako je igrač odigrao samo jednu utakmicu za Zelene. Jacksona navijači prije svega pamte po kratkoj, ali vrhunskoj ulozi u zagrebačkoj Cedeviti odakle se i probio do vrha europske košarke.
  Jackson je igrač koji stiže sa sveučilišta Baylor te je u svojoj karijeri gradio ime u Kini, a vrlo dobru rolu imao je i za vrijeme boravka u Maccabiju iz Tel Aviva.  Nakratko je bio i u NBA ligi, no većinu vremena je ipak provodio u drugim momčadima u razvojnoj ligi.
  Hoće li to značiti da uskoro slijede novi košarkaški transferi. Euroliga je ionako u problemima zbog pandemije koronavirusa, a što se tiče Jacksona i njegove karijere ipak je izglednije da će ponovno nastaviti karijeru graditi u Kini. Prije toga će se svakako pokušati izboriti za još jedan NBA ugovor, ali nije realno očekivati da će imati zadovoljavajuću minutažu.

  https://twitter.com/paobcgr/status/1316322447373873154?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1316322447373873154%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fsportando.basketball%2Fen%2Fpanathinaikos-pierre-jackson-part-ways%2F

  zadnje objave