Ponedjeljak, 25 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Pojačanje za Dubravaše, debitirat će protiv brata

  Novi član KK Furnira postao je 24-godišnji Luka Ljubičić, koji je većinu karijere proveo u KK Dinamo, da bi prošlu sezonu igrao za Hermes Analiticu. Luka je ove sezone bio bez angažmana, a povratkom Buljevića u Cibonu, Jeronimo Šarin okrenuo je njegov broj.

  - Advertisement -

  „Ovih pet mjeseci sam se posvetio akademskim obavezama. Uspješno sam to priveo kraju. Kako se Buljević vratio u Cibonu trener Šarin me pozvao i odlučio da treniram nekoliko dana s momčadi kako bi se uvjerio u moje mogućnosti. Drago mi je da sam ostao i postao dio Dubrave i nadam se da ćemo ostvariti glavni cilj ove sezone, a to je ostanak u ligi. Ekipa na čelu sa stručnim stožerom radi jako dobro i vidi se da je utrenirana. Ono što sam posebno zapazio je vrhunski nivo psihološke pripreme igrača što je bitno na ovom nivou natjecanja. Mislim da će to uvelike pomoći i meni i mlađim igračima koji će kroz nekoliko godina biti sastavni dijelovi Premijer lige.“ ističe Luka Ljubičić.

  Zanimljivo, Luka Ljubičić svoj će debi u dresu Dubravaša imati u subotu na gostovanju kod Gorice, gdje će ga na suprotnoj strani dočekati njegov mlađi brat, Krešimir Ljubičić.

   

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE