Četvrtak, 24 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Povratak košarke i značaj za fanove tog sporta

  Neke su europske lige, poput one španjolske, na oduševljenje mnogih fanova tog sporta nastavile sa svojim klupskim domaćim natjecanjima u želji da sezone završe na najpošteniji mogući način – stvarnim završetkom i svim odigranim utakmicama. Posljednjih dana puno je govora i o povratku NBA lige i on se sada čini vrlo izvjestan. Stara poslovica kaže kako ne treba praviti ražanj dok je zec u šumi, ali prognoze su zasad optimistične.

  Povratkom košarke najviše bi trebale te trenutno i profitiraju kladionice. Velik je broj kladioničara uglavnom posvećen košarci budući da je to njihov primarni sport kojeg prate i vole pa su tako na neki način došli na svoje. S obzirom da se nalazimo u 2020. godini (koju zasad se čini nećemo pamtiti po baš najboljim stvarima), uplate i isplate u sportskom klađenju nikad nisu bile jednostavnije i brže. Iz udobnosti svog doma, u samo par klikova mišem i moguće je sredstva uplatiti na svoj račun te pratiti najdraži sport u velikom broju prijenosa uživo koji nude većine kladionica. Opcija uplate sredstava na online račun za klađenje je i odlična solucija za one koji samo žele gledati prijenose utakmica. Kladionice nude ogroman broj prijenosa među kojima su i spomenute lige NBA te Španjolska košarkaška liga. Sve što je potrebno da bi se uživalo u prijenosima odlične kvalitete je uplatiti minimalni iznos koji kladionica zahtjeva od svojih korisnika.

  Što se tehničkih detalja same uplate tiče, oni su vrlo jednostavni. Postoji zaista velik broj opcija i načina uplate, a sasvim sigurno najjednostavniji i najbrži bi bio koristeći neku od kreditnih kartica. Za sve kojima se ta opcija ne sviđa jer možda ne posjeduju karticu ili su skeptični oko davanja tih svojih podataka postoje razne druge opcije. Te druge opcije dolaze u vidu e-novčanika, odnosno novčanika koji su u potpunosti online prirode. Njih se može nadoplaćivati na razne načine, a ne moraju nužno biti nadoplaćeni korištenjem kartice. Danas postoje razni bonovi koji se mogu kupiti na obližnjim kioscima ili u trgovinama, a za one nešto staromodnije tu su klasične uplatnice.

  Kao što smo rekli, gotovo pa je i nebitno u koju kladionicu uplatiti sredstva za gledanje prijenosa košarke (i drugih sportova) jer gotovo da više niti ne postoji kladionica koja ne pruža tu opciju svojim korisnicima. No, za svaki slučaj poželjno bi bilo provjeriti te detalje i načine uplate prilikom odabira kladionice.

  Uzimajući u obzir da mnogi streaming servisi pružaju istu uslugu svojim pretplatnicima, a od istih traže puno veće iznose za pretplatu i to na tjednoj ili mjesečnoj bazi, ova metoda jednokratne uplate minimalnog iznosa (koji je najčešće oko 10 kuna ili 1 eura) i više je nego odlična solucija za gledanje najdražeg sporta i ekipa. Uz to, oni koji vjeruju u svoje znanje i misle kako su sposobni predvidjeti ishode nekih utakmica u ligama koje prate, mogu okušati svoju sreću i znanje te pokušati pogoditi ishod i pritom eventualno i zaraditi nešto novca. Sasvim je sigurno da bi to utakmicama dalo jednu posebnu draž i dozu adrenalina koji itekako fali u ovim danima koji su poprilično siromašni sportom.

  zadnje objave