Ponedjeljak, 25 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Poznat klub u kojeg je prešao Josip Bilinovac

  Poznat je klub u kojem će nastupati Josip Bilinovac. “Bili” je danas sporazumno raskinuo ugovor s Cibonom koja je u priopćenju navela da je prekid nastao na igračev zahtjev kojem se odlučilo udovoljiti. Radi se o financijski boljoj ponudi francuskog drugoligaša Quimpera.

  - Advertisement -

  Quimper je inače ekipa koja pretendira na ulazak u elitni rang francuske košarke. Do kontakta s Bilinovcem je došlo nakon što je Ovidijus Varanauskas teško ozlijedio koljeno te će propustiti ostatak sezone. Francuzima je hitno trebala zamjena koju su pronašli upravo u Bilinovcu. Quimper je trenutno drugoplasirana momčad PRO B lige.

  Josip Bilinovac – izdanak škole košarke KK Široki

  Bilinovac je izdanak širokobriješke košarke gdje je i započeo profesionalnu karijeru 2008. godine. Sedam godina je proveo u matičnom klubu nakon čega odlazi u poljski Trefl Sopot. Nakon jedne sezone u Poljskoj stiže u Šibenik, odnosno tadašnji Jolly JBS.

  U Jollyju također provodi jednu sezonu te 2017. postaje član Cibone s kojom je 2019. osvojio naslov prvaka Hrvatske. Bio je redovni član mlade hrvatske reprezentacije i tada iznimno talentirane generacije ’90. Povremeno je i nastupao za seniorsku reprezentaciju.

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE