Subota, 19 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Predsjednik Mornara potvrdio: Dovodimo Lovru Gnjidića!

  Jučer smo javili kako će danas Mornar i službeno objaviti kako raskida ugovor s vjerojatno najboljim igračem momčadi, Jacobom Pullenom, a danas je to u razgovoru za klupske stranice potvrdio predsjednik Barana Đorđije Pavićević.

  “Točno je, s Pullenom smo raskinuli suradnju, iako je vrijedila još godinu dana. Uz svo uvažavanje njegovih igračkih i svih drugih kvaliteta, ali i onoga što je dao za Mornar, nećemo nikome dozvoliti nikome da se ponaša van regula, ni na treningu, ni na utakmicama. Očekujemo poštovanje igrača prema klubu, upravo onako kako Mornar poštuje njih.” – rekao je Pavićević.

  Naš portal prvi je krajem travnja objavio da će Lovro Gnjidić sljedeće sezone igrati za momčad iz Bara, a Cibona je naknadno demantirala tu vijest.  Ipak, Pavićević sada potvrđuje kako će mladi Zagrepčanin od sljedeće sezone dirigirati igrom crnogorske momčadi.

  “Napravit ćemo konkurentnu ekipu i za sljedeću sezonu, dovest ćemo jednog od najtalentiranijih mladića u regiji, Lovru Gnjidića. Naš zadatak je da se njegov talent ovdje izbrusi kako bi u dogledno vrijeme došao na nivo koji mu svi predviđaju, NBA igrača.”

  Cijeli razgovor možete pročitati ovdje. 

  zadnje objave