Četvrtak, 24 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  Predsjednik Mornara:”Blizu smo potpisa jednog od najvećih talenata regije!”

  Mornar iz Bara sezonu u ABA ligi završio je porazom u polufinalnoj seriji protiv Budućnosti iz Podgorice, a predsjednik kluba Đorđije Pavićević osvrnuo se na ostvareno, ali i objasnio plan kluba za narednu sezonu.

  “Ova generacija je možda najbolja dosad u Mornaru, ali je imala nesreću da igra u ovim korona uvjetima, bez navijača. U jednom trenutku smo izgledali idealno, imali samo poraz od Zvezde, plasirali se u Top 16 Eurocupa, otvorili ga pobjedom protiv Gran Canarije. Mislili smo u tom trenutku da idemo ka onome što smo mislili da možemo – daleko u Eurocupu. Međutim, sve je krenulo nizbrdo protiv Zvezde u Baru, 24. siječnja. Izgubili smo Pullena, ta se ozljeda  vukla duže nego što je trebalo. I kada se vratio vidjelo se da to nije onaj stari on. U međuvremenu su stigli porazi od Mege, FMP-a, Cedevita Olimpije. Sve su to teške nedaće za jednu ekipu. Oduzmite Budućnosti Cobbsa i Ivanovića, Zvezdi Loyda i Waldena, Cedeviti Perrya i Blažiča – pitanje je koliko bi pobjeda imali. Mi smo dobro i prošli.”objasnio je Pavićević.

  U međuvremenu, stigla je i korona kriza, stoga je vrlo teško za očekivati da će naredne sezone budžet Barana ostati na istoj razini. Isto tako, u klubu do sada nisu htjeli razgovarati o priči koju je Crošarka donijela – dolazak Lovre Gnjidića u Bar. Međutim, Pavićević sada tvrdi kako su blizu potpisa jednog od najtalentiranijih igrača u regiji i da bi baš oko njega trebala biti građena nova momčad.

  “Vidjet ćemo kako će biti i što ćemo dalje. Blizu smo potpisa jednog od najvećih talenata u regiji i postoji opcija da oko njega gradimo momčad, uz dobre igrače, ali i da plasman u playoff ne bude primaran.” – zaključuje.

  zadnje objave