Predstavljen spektakl “Heja, Heja Zagrebe!”

Array

Nakon mnogo godina tapkanja u mraku po pitanju marketinga i promocije kluba, u Ciboni se napokon i po tome pitanju događaju nove, dobre stvari. U prošloj sezoni uprava Cibone pokrenula je promociju i marketing kluba a da će ove sezone cijela ta priča dosegnuti novu razinu pokazuje i spektakl pod nazivom “Heja, Heja Zagrebe”.

Spektakl će se održati 22. rujna na Trgu Bana Jelačića s glavnim događajem utakmicom između Cibone i turskog Anadolu Efesa. Za dolazak Efesa u Zagreb najzaslužniji je i nekadašnji član ovog slavnog turskog kluba Nikša Prkačin.

Košarkaški događaj najavljen je i od strane direktora Cibone Zdenka Antunović koji je rekao: “Pripremamo košarkaški spektakl kakav još nije viđen u Zagrebu. Iz zagrebačke Arene dobili smo parket, koševe i montažne tribine i pokušat ćemo sve napraviti da uživo utakmicu vidi što više ljudi. Kako sada stvari stoje, mjesta će biti za nekih 1200 sretnika, a postoji mogućnost da kapacitet bude i 3000 sjedalica.”

Spektakl je najavljen kao cjelodnevno druženje a osim glavne utakmice večeri najavljen je i nastup Novih Fosila, završnica “Noćnog hakla”, te još dvije utakmice između ženskih euroligaša Novog Zagreba i Uni Gyora te mlađih kadeta Cibone s dvije godine starijim djevojkama Novog Zagreba.

Iz Cibone nisu potvrdili kada kreće prodaja ulaznica niti koliko će ulaznice koštati. Svi zainteresirani koji žele uživati u ovom spektaklu informacije o prodaji ulaznica moći će pronaći u sljedećim danima na službenoj internetskoj stranici Cibone.

Nakon subotnjeg dvoboja s Efesom, samo dan kasnije, u nedjelju 23. rujna, Cibona će odigrati kadetsku, juniorsku i seniorsku utakmicu protiv Cedevite u finalu “kupa Dražen Petrović”.

Related Articles