Utorak, 17 svibnja, 2022
More

  POPULARNE OBJAVE

  Predstavnik KK Zadra postao potpredsjednik ABA lige

  Predsjedništvo ABA lige jtd. održalo je 01.09.2020. godine, svoj prvu sjednicu u sezoni 2020/2021 regionalnog natjecanja.

  - Advertisement -

  Tijekom sjednice koju su održali članovi predsjedništva Đorđije Pavićević (KK Mornar Bar), Željko Žilavec (KK Zadar) i Zoran Tošković (KK FMP) donjeli su nekoliko odluka koje su vrlo važne da regionalna liga može funkcionirati u sljedećoj sezoni i posebno tijekom pandemije koronavirusa:

  – Konstituirano je Predsedništvo ABA lige za sezonu 2020/2021 koje čine : Zoran Tošković , predsjednik i dvojica potpredsednika Đorđije Pavićević i Željko Žilavec.

  – Usvojene su informacije o opcijama igranja i usvojen je ABA Covid-19 protokol, kao i opcije potencijalnog prekida natjecanja, marketinški pravilnik, koji su pripremili gospodin Kmetović i gospodin Vojinović ;

  – Usvojene su informacije o provedbi izvansudske nagodbe između ABA lige JTD. i KK Crvena zvezda te stav Predsjedništva u vezi s provedbom spomenute vansudske nagodbe.

  Predsjedništvo je u potpunosti podržalo sve prijedloge gospodina Kmetovića i Vojinovića, izražavajući veliko zadovoljstvo i zbog činjenice da su i klubovi na radnom sastanku, održanom 02.09.2020. godine to isto učinili.
  Predsjedništvo se jednoglasno složilo da se što prije održi nova sjednica s ciljem osiguranja provedbe odluka s prethodnih zasjedanja Skupštine ABA lige itd. i nesmetano funkcioniranje Lige.

  PREDSJEDNIŠTVO ABA Lige jtd.
  Zoran Tošković, predsjednik
  Đorđije Pavićević, potpredsjednik
  Željko Žilavec, potpredsjednik

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE