Predstavnik KK Zadra postao potpredsjednik ABA lige

Predsjedništvo ABA lige jtd. održalo je 01.09.2020. godine, svoj prvu sjednicu u sezoni 2020/2021 regionalnog natjecanja.

Tijekom sjednice koju su održali članovi predsjedništva Đorđije Pavićević (KK Mornar Bar), Željko Žilavec (KK Zadar) i Zoran Tošković (KK FMP) donjeli su nekoliko odluka koje su vrlo važne da regionalna liga može funkcionirati u sljedećoj sezoni i posebno tijekom pandemije koronavirusa:

– Konstituirano je Predsedništvo ABA lige za sezonu 2020/2021 koje čine : Zoran Tošković , predsjednik i dvojica potpredsednika Đorđije Pavićević i Željko Žilavec.

– Usvojene su informacije o opcijama igranja i usvojen je ABA Covid-19 protokol, kao i opcije potencijalnog prekida natjecanja, marketinški pravilnik, koji su pripremili gospodin Kmetović i gospodin Vojinović ;

– Usvojene su informacije o provedbi izvansudske nagodbe između ABA lige JTD. i KK Crvena zvezda te stav Predsjedništva u vezi s provedbom spomenute vansudske nagodbe.

Predsjedništvo je u potpunosti podržalo sve prijedloge gospodina Kmetovića i Vojinovića, izražavajući veliko zadovoljstvo i zbog činjenice da su i klubovi na radnom sastanku, održanom 02.09.2020. godine to isto učinili.
Predsjedništvo se jednoglasno složilo da se što prije održi nova sjednica s ciljem osiguranja provedbe odluka s prethodnih zasjedanja Skupštine ABA lige itd. i nesmetano funkcioniranje Lige.

PREDSJEDNIŠTVO ABA Lige jtd.
Zoran Tošković, predsjednik
Đorđije Pavićević, potpredsjednik
Željko Žilavec, potpredsjednik

Related Articles