Nedjelja, 17 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Premijerligaš potpisao dva igrača

  Na svoj 24. rođendan, u srijedu 9. rujna, Josip Jukić je potpisao ugovor s KK Sonik Puntamika u čije se redove vraća nakon što je prva tri mjeseca prošle sezone proveo u zelenom dresu. 

  - Advertisement -

  Jukić se u svom ‘prvom mandatu’ u dresu Puntamičana promovirao u stožernog igrača čemu svjedoče i fantastične brojke – 15 poena i 10 skokova po utakmici.

  Uslijedio je odlazak u belgijski Basic Fit Brussels u kojem je nastavio s odličnim izdanjima (10 poena i 6 skokova po utakmici). Prije ova dva kluba igrao je za matični KK Split.

  Da će biti igrač od kojeg će momčad i trener Hrvoje Vlašić imati velike koristi pokazao je na jučerašnjoj utakmici protiv Alkara u kojoj je donio preokret te s 19 poena bio drugi strijelac Sonika. 

  Iz KK Sonik Puntamika istovremeno stiže vijest o još jednom potpisu. Novi igrač kluba je 19-godišnjim Dominik Zelanto koji je na pripremnim utakmicama pokazao svoj potencijal. 

  Jukić i Zelanto predstavljaju značajna pojačanje momčadi Hrvoja Vlašića na centarskim pozicijama na kojima se u pripremni utakmicama posebno istaknuo Tomislav Cvitković, a ukazano povjerenje trenera vrlo dobro iskoristio i 19-godišnji izdanak Sonikove škole košarke Šime Keserović.

   

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE