Problemi u KK Zadru: Pola kluba u samoizolaciji!

Teniski spektakl Adria Tour privukao je u Zadar brojne teniske zvijezde, grad je promoviran u cijelom svijetu, ali jučer, kada je po planu trebalo biti odigrano finale turnira, uslijedio je šok! Bugarski tenisač, Grigor Dimitrov, objavio je na svome instagram računu kako je pozitivan na koronavirus, a pošto je igrao i boravio u Zadru, finale turnira je promptno otkazano, dok svi oni koji su bili u doticaju s Dimitrovom moraju na testiranje na COVID-19.

Među njima su košarkaši i djelatnici KK Zadra, njih čak sedmero. Tenisači su ranije tijekom tjedna zaigrali košarku s zadarskim prvotimcima (Uljarević, Gilbert, Planinić, Brala, Palokaj) te glasnogovornik kluba, Ivan Ištuk, ali i još pojedini članovi stručnog stožera moraju se podvrgnuti testiranju na virus.

Ištuk je potvrdio kako se sedmero članova KK Zadra nalazi u samoizolaciji.

“Sedmero ljudi je u samoizolaciji, što igrača, što organizatora, zajedno sa mnom.” – rekao je zadarski glasnogovornik.

Svi oni će danas tijekom dana biti testirani, a o rezultatima istoga uvelike će ovisiti daljnji plan i program rada košarkaškog kluba, ali čak i predstavljanje novog trenera, Veljka Mršića. Ukoliko se dokaže da je netko od njih pozitivan, testiran će biti cijeli klub, što bi moglo stvoriti dodatni kaos u KK Zadru.

Od lijepe i pozitivne priče pa do pomutnje koja je stvorena, put je zaista kratak…

Related Articles