Prvoligaš potpisao novog centra

209 centimetara visoki Nikola Ostojić novi je centar Pule 1981. 21-godišnji centar iz Imotskog potpisao je s Bijeloplavima jednogodišnji ugovor te će dodatno pojačati liniju visokih igrača u rosteru trenera Sandra Nicevića. Ostojić je prošle dvije sezone proveo u redovima Posušja u košarkaškoj ligi Herceg-Bosne, dok je sezonu prije toga bio u redovima talijanskog Basket Frascatija.

“Odlučio sam se za Pulu jer sam dobio samo dobre informacije o klubu, kako o organiziranosti, tako o samom radu na terenu. Trener Nicević je igrao na mojoj poziciji i uvjeren sam da će mi biti od izuzetne pomoći, želim napredovati i veoma sam sretan što ću nositi dres Pule 1981” – izjavio je Ostojić nakon potpisivanja ugovora.

Očekivanja za nadolazeću sezonu su slična kao i kod ostalih igrača.

“Sezona će vjerojatno biti dosta drugačija od prethodnih, na nama je da ozbiljno treniramo i damo sve od sebe na terenu, mlada smo ekipa i vjerujem da možemo ostvariti dobar rezultat” – nastavlja Ostojić te zaključuje – “Navijači od mene mogu očekivati profesionalan pristup i beskompromisnu borbu na terenu”.

Related Articles