Radno u Zadru, još dvojica igrača produžila ugovor!

Nakon što je danas ranije izašla vijest kako je Martin Junaković potpisao produženje, sada su isto učinili i Aleksandar Bursać te Domagoj Vuković. Ugovor je potpisan na jednu sezonu!

Aleksandar Bursać je, nakon što je pauzirao godinu dana, došao u Zadar prošle godine i postao ključan član u rotaciji Veljka Mršića. Aleksandar je u dresu Zadra najbolju utakmicu odigrao protiv svog bivšeg kluba, FMP-a, kada je upisao 19 poena uz 3 skoka!

Domagoj Vuković će krenuti u svoju petu sezonu sa Zadrom. Do nastavka suradnje je došlo brzo, najduži aktivan član Zadra će još jednu sezonu provesti na Višnjiku. Najbolja utakmica rođenog Riječanina bila je u pobjedi protiv Partizana kad je upisao 11 poena, 7 skokova, 6 asistencija, 3 ukradene lopte te 2 blokade.

“Moram priznati da je ovo ljeto bilo s najmanje pregovora. Ugovor je već postojao, bila je opcija da jedna i druga strana može izaći iz ugovora, ali nakon dvostruke titule smo se jako brzo dogovorili, nije tu trebalo biti puno razgovora. Zadovoljan sam, vraćam se nazad i nadam se što boljim uspjesima!” – osvrnuo se Domagoj Vuković.

FOTO: KK Zadar/Zvonko Kucelin

Related Articles