Rajko Vidaković ponovno u Zadru

Rajko Vidaković je novi voditelj omladinskog pogona KK Zadar. Četiri mjeseca nakon odlaska vratio se u klub gdje je proveo 13 godina.

Vidaković je završio svoju epizodu u ŽKK Ragusa i vratio se u klub i grad koji su njegovo prirodno okruženje.

Obožavan od djece, cijenjen od roditelja te poštivan i priznat od struke Vidaković je u veljači morao napustiti klub.

U nedavnom gostovanju u emisiji Podcast Inkubator gdje je gostovao bivši direktor KK Zadar David Gunjević izjavio je sljedeće:

Najviše sam tužan što je otišao Rajko Vidaković. On je moralna vertikala i tip osobe koja je sebe davala maksimalno klubu. Nadam se da će se vratiti već u šestom mjesecu u Zadar jer to je njegov dom i on tamo priprada.

Novi vjetrovi koji su zapuhali u Zadru stvorili su uvjete koji su rezultirali ponudom da odgovornost za budućnost zadarske košarke preuzme u svoje ruke. Vidaković će sljedeće tri godine obavljati dužnost voditelja omladinskog pogona kluba, a u budućnosti preuzeti važnu ulogu u organiziranju i vođenju klupske Akademije.

Rajko Vidaković će biti mentor naraštajima mladih i talentiranim stručnjaka s kojima će zajednički raditi, ne samo na stvaranju rezultata, već i igrača koji će u bliskoj budućnosti biti dodana vrijednost seniorskoj momčadi KK Zadar.

Službeno, Vidaković novu funkciju preuzima 1. srpnja, a prvi potezi bit će mu skeniranje stanja u omladinskom pogonu i podjela uloga stručnom kadru koje mu stoji na raspolaganju.

Related Articles