Real sprema još jednu transfer bombu!

Potential trade bomb in Spain! Tornike Toko Shengelia is Real Madrid’s transfer target for the next season. Jeff Brooks may be Shengelia’s replacement for roster of Baskonia.

Doznajemo da Real Madrid započinje pripreme za novu sezonu. Igrački roster bi mogao biti znatno drugačiji u odnosu na što smo bili naviknuti gledati. Izgledan je odlazak Facunda Campazza u NBA ligu pa se već traže zamjene jer su igrači poput Llulla i Fernandeza u poznim godinama. Inače, vijest o Campazzu smo objavili prvi i prenijeli su ih poznati europski i američki mediji.

_

Potencijalne promjene u rosteru

Šuškalo se o odlasku Treyja Thompinksa, ali njegova budućnost još nije poznata pa postoji mogućnost ostanka. Real osim bekovskog traži rješenje pod košem. To se naročito odnosi na napadački arsenal te je jedan od potencijalnih budućih pojačanja Tornike “Toko” Shengelia. Riječ je o ponajboljem krilnom centru Europe čije se ime našlo u knjižici Realovih skauta.

S obzirom na sportsku financijsku krizu uzrokovanu koronavirusom Baskonija će morati pronaći zamjenu ukoliko Shengelia napusti njihove redove. Jedno od racionalnijih, po financijskim mjerilima, rješenja je Jeff Brooks. Igrač Milana koji bi mogao promijeniti sredinu ovog ljeta.