Repeša dovodi Dragića i Perovića

Array

Slovenski košarkaš Zoran Dragić novo je pojačanje Unicaje Malage koju trenira hrvatski košarkaški izbornik Jasmin Repeša. Njemu bi se uskoro trebao pridružiti i srpski centar Kosta Perović.

Prema navodima lokalnog glasila La Opinion de Malaga, Dragić je na korak od potpisivanja dvogodišnjeg ugovora. Mlađi brat Gorana Dragića, igrača Phoenix Sunsa, proveo je protekle dvije sezone u Krki iz Novog Mesta s prosjekom od 11.3 koševa, 4.8 skokova i 2.1 asistencije u Eurokupu.

Na drugoj strani, visoki 218 centimetara, 27-godišnji Kosta Perović će prema pisanju Solobasketa, ugovor potpisati u narednima danima. Perović je protekle dvije sezone proveo u Barceloni. Katalonski ga je klub otpustio na kraju prošle sezone zamijenivši ga Hrvatom Antom Tomićem. Lani je za katalonski sastav ubacivao prosječno 4.5 koševa uz 3.3 skoka po euroligaškoj, odnosno 5.3 koša i 2.7 skokova po utakmici ACB lige.

Repešin klub je ovog ljeta potpisao ugovore i sa Jamesom Gistom, Earlom Callowayom te našim Krunom Simonom. Član kluba i dalje je također Luka Žorić.

Related Articles