Aco Petrović prije Njemačke: Očekujem tešku utakmicu i pobjedu

U finalu turnira u kineskom Shenzenu, odabranici Ace Petrovića odmjerit će snage s Njemačkom, a susret je na rasporedu u subotu u 13,30 sati po hrvatskom vremenu. Protiv istog protivnika već smo upisali tešku pobjedu u samoj završnici. Izbornik najavljuje žestok susret protiv atletski moćne ekipe.

“Čeka nas ponovno Njemačka. Prva utakmica je bila najbolja od ovih šest odigranih na turniru. Čini mi se da smo shvatili nakon ovog završnog treninga što nam je raditi. Potrebna je kvalitetnija kontrola ritma utakmice, ne smijemo ući u otvorenu jurnjavu s Nijemcima jer oni su nevjerojatne atlete. Druga stvar, imali smo previše izgubljenih lopti jer oni duboko zoniraju s Agvaom i to nismo na najkvalitetniji način rješavali. U završnici kada smo se na to adaptirali, uspjeli smo prelomiti utakmicu i napraviti seriju 10:0. Mislim da će biti teška utakmica, neizvjesna do samog kraja, ali očekujem ponovno našu pobjedu.”

Ranije na turniru naši reprezentativci slavili su protiv Kine i Egipta. Nakon utakmice slijedi povratak u Hrvatsku i onda će biti poznato koja četiri igrača od 12 prisutnih nastavljaju pripreme sa “starosjediocima”.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com