Rogić: “Cibona se kasno javila, ovo je pravi put za moju karijeru “

Roko Rogić karijeru nastavlja u Bundesligi. Hrvatski reprezentativac našao je svoje mjesto u rosteru Veljke Mršića te je solidnim igrama u kvalifikacijama zavrijedio daljnje pozive u izabranu vrstu, barem za kvalifikacijske windowse. Rogić je za Sportske novosti otkrio kako je Ciboni nedostajalo konkretnosti:

Bili smo u kontaktima, ali nekako na početku nije bilo neke konkretne ponude. Kad su saznali da sam blizu odlaska u Njemačku, opet su se javili, ušli smo u novi kontakt, ali ja sam već nekako prevagnuo. Sjela mi je ova opcija, vidim se tamo, mislim da mi je to bila bolja opcija nego ona Cibonina i ovo je pravi put za moju karijeru. – govori Rogić za Sportske.

Rogić je u svojoj karijeri promijenio dvocifren broj klubova te se ovog puta odlučio za nastavak karijere u Njemačkoj gdje će ga voditi poznati hrvatski stručnjak Silvano Poropat. Igrač, ali i izbornik se mogu nadati većoj minutaži i solidnoj formi prije novih reprezentativnih obveza jer će Rokove usluge u takvim okolnostima Mršiću biti potrebne.

Related Articles