#234

Roko Galić: “Očekuje nas teško gostovanje”

Danas su na rasporedu dvije utakmice HT Premijer lige. Cibona dočekuje VROS Osijek, a Zabok Ribolu Kaštela koja je i dalje bez pobjede. Kaštelani se nadaju prvoj pobjedi, a teško gostovanje najavili su trener Luka Žitko i mladi Roko Galić:

Luka Žitko: Kod ‘Zaboka’ je uvijek bilo neugodno gostovati, a sad je to posebno izraženo s obzirom da su dobili novu dvoranu, a sa njom i puno bolju atmosferu na utakmicama. To je odlična momčad dobro pokrivena na svim pozicijama. Iako mi i dalje imamo velikih problema sa ozljedama, mislim da smo napravili dobru pripremu za utakmicu koja je uvijek osnovni preduvjet za moguće iznenađenje. Iako Zabok nije idealan odabir za to, mi tamo želimo prekinuti seriju negativnih rezultata.

Roko Galić: Očekuje nas teško gostovanje jer ‘Zabok’ igra jako dobro i u odličnom je ritmu. Naša je želja pokušati napraviti iznenađenje. Dobro radimo, iz dana u dan poboljšavamo svoju igru i usprkos velikih problema sa ozljedama mislim da možemo odigrati dobru utakmicu i nadati se pozitivnom rezultatu.