Roko Prkačin:”Draže bi mi bilo osvajanje SP s Hrvatskom nego NBA prsten”

Array

Mladi Cibonini košarkaški Roko Prkačin i Sandro Rašić predvodnici su generacije juniora Cibone koji su nedavno osvojili naslov ABA lige. U razgovoru za 24 sata dotakli su se želja u budućnosti, osobnih vrilina i mana, kao i mnogih drugih stvari.

Na pitanje o životnim ciljevima obojica su bili kratki… – Živjeti od košarke! A najbolji hrvatski košarkaš danas je… – Bojan Bogdanović – istovremeno će i Roko i Sandro. Cibona se u posljednje vrijeme okrenula mladima, a to mi moglo izgledati dobro. O tome svjedoči i posljednji potez trenera Cibone Ivana Velića koji je šestoricu mladih juniora (Danko Branković, Sandro Rašić, Filip Paponja, Lovro Gnjidić, Dino Bistrović i Vito Porobić) priključio seniorskoj momčadi. A tamo je već odavno i Roko Prkačin koji je protiv Hermes Analitike u subotu zabio čak 27 poena, Rašić ih je u svom seniorskom debiju zabio pet.

Roko je na kraju otkrio da mu je janjetina draža od hobotnice, Jug od Mladosti, manekenke od košarkašica, Davis od Duranta, ali i naglasio: – Radije bih osvojio SP nego NBA ligu! Rašiću je pak draža trica od zakucavanja, više voli more od skijanja, Curry mu je ispred Hardena, a Roko ipak bolji od Nikole Prkačina.

Pročitajte više na: https://m.24sata.hr/sport/prkacin-junior-radije-bih-sp-s-hrvatskom-nego-titulu-u-nba-624512

Related Articles