Rudež slavio u Turskoj, Bilan u problemima

Array

Grčki AEK slavio je u prvoj četvrtfinalnoj utakmici FIBA Lige prvaka protiv Bilanovog Strasbourga u utakmici u kojoj je oboren rekord posjećenosti natjecanja s 11 tisuća navijača. Damjan Rudež odigrao je solidnu utakmicu u gostujućoj pobjedi Monaca u turskoj kod Banvita. Aktivan je bio i Zadranin Marko Banić koji je svoju utakmicu odigrao dan ranije, a njegova Pinar Karsiyaka je poražena od UCAM Murcie u utakmici prepunoj tenzija. Iznenađenje je priredio i medi Bayreuth koji je u njemačkom derbiju nadigrao Ludwigsburg.

Damjan Rudež prošao je najbolje od svih naših predstavnika. Naime, Monaco je slavio u gostima kod Banvita rezultatom 77:85 te u Kneževinu nosi ugodnu prednost. Damo je odradio solidnu utakmicu ubacivši 7 poena za 19 minuta.

Miro Bilan i njegov Strasbourg poraženi su od AEK-a u pred 11 tisuća grčkih navijača. Francuzi su izgubili rezultatom 78:69, a Miro Bilan je unatoč solidnoj formi ovog puta zakazao ostvarivši samo 1 poen i tri skoka.

Marko Banić odigrao je svoju utakmicu dan ranije te je sa 6 poena sudjelovao u porazu svoje momčadi od Murcie koja je slavila sa 65:79.

U jedinom preostalom susretu medi Bayreuth je upisao pobjedu na gostovanju kod Ludwigsburga (81:86)

Related Articles