Srijeda, 23 lipnja, 2021
More

  Ne propustite

  SAPONIA donirala SIGET OPEN zaštitnim faktorom 50!

  Dio košarkaškog događanja Dan košarke u Sigetu – Siget Open 2021, koje će se održati 12. lipnja, onaj na kojem će se u poslijepodnevnim i večernjim satima natjecati šesnaest ekipa u 3 na 3 košarci, održat će se, s obzirom na termin vrlo vjerovatno po dosta teškim vremenskim uvjetima. Naime, košarkaški tereni preko puta Super Andrije, nalaze se na čistini, hlada ni u tragovima. Iako, nekad su najbolji haklovi u Zagrebu (Sava, Klaka, Šalata, Kušlanova, Križanićeva, Tuškanac…) bili odigravani baš pod tim uvjetima, ali oni nisu omeli brojne “trojke” da satima haklaju na uzavrelom betonu.
  Kako je sunce u međuvremenu postalo opakije nego je bilo nekad, organizatori Siget Opena obratili su se za pomoć Saponiji iz Osijeka, poznatom hrvatskom proizvođaču kemijskih proizvoda, između ostaloga i krema za zaštitu od sunca.
  U Saponiji su prepoznali trud i želju organizatora da košarkašima pruže zaštitu od sunca i vrlo brzo potvrdno odgovorili na njihov upit. Tako da je već danas iz Osijeka u Zagreb prispjelo stotinjak Saponijinih DI sunprotect SPF50 krema za zaštitu od sunca! Što napisati nego BRAVO SAPONIA!
  Inače, poznati su parovi kvalifikacija Siget Open 2021, gdje će se osam ekipa boriti za četiri mjesta na glavnom turniru. Od ranije je tamo svoje mjesto dobilo dvanaest (pod)nositelja, temeljem FIBA rankinga, ali i odlukom organizatora. Raspored nedjeljnih (6. lipnja) kvalifikacija s početkom u 19 sati je sljedeći:
  • Pharma Classic – Dževdo i Rakete
  • Logo Lillard – Sesvete
  • Klokani – Pe-te
  • Konkvistadori – Ninety Nein.
  Odmah po završetku kvalifikacija u obližnjem caffeu Vibra bit će održano javno ždrijebanje za glavni turnir.

  zadnje objave