Šaras – tražena roba u “gradu”

Array

Šarunas Jasikevičius je najtraženija roba u Europi. Trenerski hit sezone u Euroligi je odveo Žalgiris do Final Four turnira Eurolige. Sezona nije službeno ni završila, a glasine oko Šarasovog “statusa” su sve učestalije i sve glasnije posljednjih dana.

Uprava Žalgirisa smatra da ima Šarasu što ponuditi, a to mu je možda i objektivno dobra opcija jer je i dalje bolje biti “glavni u selu”…

No, u redu čekaju ozbiljni europski, ali i NBA kandidati. Toronto Raptorsi su već ozbiljno zagrizli i Šaras je navodno jedan od kandidata za preuzimanje klupe najbolje momčadi Istoka iz regularnog dijela sezone. CSKA je već odavno zainteresiran, ali u zadnje vrijeme Rusi rade na “bešumnom” jer treba sadašnji trener Itoudis osvojiti VTB ligu kako bi eventualno kupio sebi povratnu kartu za Moskvu da može pregovarati o svome statusu u budućnosti.

Trenutno je najozbiljniji kandidat Barcelona! Katalonci su ozbiljno zagrizli i žele dovesti Žalgirisov duo – Jasikevičiusa i najboljeg igrača, Kevina Pangosa. Svetislav Pešić je poručio nedavno da ima važnijih u životu, pogotovo zbog činjenice da je čovjek u 68. godini života. Stoga je vrlo izgledno da Šaras u sljedećoj sezoni bude šef u Blaugrani.

Related Articles