Šarić, Zubac i Prkačin na istom terenu

Array

Sredinom ovog tjedna u Šibeniku je snimljena reklama za novog sponzora hrvatske košarkaške reprezentacije, Triglav Osiguranje. Na Draženovom igralištu našle su se NBA zvijezde Dario Šarić i Ivica Zubac, a sjajnj trojku je zaključio ultra talentirani Roko Prkačin.

Dario je progovorio o odlasku iz Minnesote.

Teško mi je naći bilo kakvu kritiku na račun Minnesote. Kada sam razmijenjen iz Phile u Minnesotu, očekivao sam da ću dobiti veće povjerenje i da će sve ići glatko. Bilo je tu i moje krivice, trenutaka kada sam mogao bolje reagirati. Iz Minnesote nosim lijepe uspomene, imao sam odličan odnos sa svim suigračima i trenerima. Život košarkaša u SAD-u je takav: jedan dan ti kažu da će sve biti odlično, a već drugi si neočekivano zamijenjen. Okrećem se novim košarkaškim pobjedama.”

O očekivanjima od nove sezone i novom klubu je rekao:

Sljedeće sezone ću pokušati dati sve od sebe, pripremiti se najbolje što mogu, iskoristiti ću ovo ljeto da budem što spremniji. Phoenix je mlada ekipa koja u posljednje dvije godine nije imala dobre rezultate. Ipak, sada se okupila respektabilna momčad, očekujem da će postojati momčadska igra. Uz novog trenera raditi ćemo naporno, da ostvarimo što bolji rezultat.

Na snimanju je bio i Roko Prkačin, iza kojeg je sezona iz snova. Postao je prvak Hrvatske s Cibonom u tri kategorije.

Nadam se da će nova sezona biti još uspješnija, veselim se novom startu. Imam velika očekivanja, nadam se da ću ponovno osvojiti naslov sa seniorima. U lipnju sam se ozlijedio, ali počeo sam trčkarati i šutirati s mjesta, tako da ću na početak priprema vjerojatno stići spreman.

Related Articles