Četvrtak, 21 listopada, 2021
More

  POPULARNE OBJAVE

  Sergio Rodriguez otkrio:”Da, ovdje želim završiti karijeru”

  Nakon što je odigrao svoju prvu sezonu u dresu „Šminkera“, Sergio Rodriguez ulazi u drugu, od ukupno tri sezone svoga ugovora s Milanom. Španjolski playmaker u razgovoru za La Gazzetta dello Sport, otkrio je kako bi upravo u talijanskoj prijestolnici htio završiti svoju karijeru, ali i rekao kako je glavni cilj kluba vratiti naslov prvaka Italije u svoje vitrine.

  - Advertisement -

  „Karijeru želim završiti u Milanu. Iskreno, ne mogu zamisliti bolje mjesto za to. Sretan sam, moja je obitelj sretna, a i momčad gradimo na pravi način. Ne vidim bolje okruženje za sebe.“ – rekao je El Chacho te nastavio.

  „Ako pričamo u ciljevima u sezoni, svi znamo kako je vraćanje titule u Serie A primarno za nas. Euroliga je atraktivna, pruža nam zadovoljstvo, ali nacionalno prvenstvo je vitalno za nas. Uz to, pokušat ćemo osvojiti Superkup i Kup.“ – zaključuje Rodriguez.

  Prekaljeni Španjolac najpoznatiji je po svojih šest godina među Kraljevima, gdje je postao jedan od velikana Reala. Prije toga, igrao je u NBA ligi za Blazerse, Kingse i Knickse. Uslijedio je dolazak u Real 2010. godine i spomenutih šest sezona u momčadi Pabla Lasa. Otišao je poslije Reala ponovno „preko bare“ gdje je nosio dres Sixersa, a zatim se vratio u Europu te dvije godine bio član moskovskog CSKA iz kojeg je otišao u Milano.

   

  - Advertisement -

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave

  NE PROPUSTITE