Šesta sezona amaterske lige KOALA

Array

Ove godine košarkaška amaterska liga KOALA ponovno će organizirat ligu za sve one koji se žele rekreativno baviti košarkom i zabavljati se nastupajući u najmasovnijem košarkaškom natjecanju u Hrvatskoj. Nakon uspješne prošle sezone u kojoj je nastupilo 20 ekipa i preko 400 igrača, ove očekujemo još veći odaziv.

Svoju ekipu možete prijaviti najkasnije do 25. rujna 2013. putem Obrasca 1, a natjecanje će službeno započeti u drugoj polovici listopada ove godine. Utakmice se održavaju subotom i nedjeljom u dvorani ŽKK Medveščak na Zagrebačkom Velesajmu (paviljon 25), Avenija Dubrovnik 15. Sude ponajbolji zagrebački košarkaški suci koji sude i u A-seriji Hrvatskog košarkaškog saveza.

Za sljedeću sezonu možete prijaviti svoju momčad u Veteransku ili Amatersku ligu.

Veteranska liga će se organizirati u kategorijama 35+ i 45+ ako se za svaku kategoriju prijavi 8 ili više momčadi. Ukoliko se po kategoriji prijavi manje momčadi, obje će se kategorije spojiti u jednu Veteransku ligu. Ako se ne skupi dovoljan broj momčadi za Veteransku ligu, sve prijavljene momčadi moći će igrati u Amaterskoj ligi. Prilikom ispunjavanja Obrasca 1 potrebno je navesti natjecanja za koje prijavljujete svoju momčad (npr. Veteranska liga – kategorija 45+)

U Amaterskoj ligi mogu nastupati igrači stariji od 18 godina, koji nisu licencirani u A sustavu Hrvatskog košarkaškog saveza (A-1 i A-2 ligama HKS-a) i ekvivalentnim sustavima natjecanja drugih država.

Svim momčadima se garantira igranje najmanje 14 utakmica. Kotizacija za ligu ostaje ista kao i prošle sezone: 12.000 kuna. Za gotovinsko plaćanje odobrava se popust od 1000 kuna.

Momčadi koje žele ući u ždrijeb za sljedeću sezonu moraju ispuniti sljedeće obaveze:

1. poslati popunjen Obrazac 1 – prijava za natjecanje na e-mail Udruge

2. uplatiti cijeli iznos ili prvu ratu (6000 kuna) članarine-kotizacije za natjecanje

3. poslati popunjen Obrazac 2 – registracija igrača na e-mail Udruge kada se donese odluka o Veteranskoj ligi (nakon sastanka svih predstavnika momčadi). Minimalno prijaviti 15 igrača

4. obavezno prisustvovanje predstavnika momčadi sastanku za koji ćete dobiti poziv

5. momčad mora biti jednoobrazno odjevena (svi iste dresove s brojevima)

Ostale dodatne informacije dobiti ćete na vrijeme.

Related Articles