Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Šibenka i Cibona pred kamerama

  Nakon pobjede usred tjedna kod Osijeka, Cibona je krenula put Dalmacije, točnije Šibenika. U subotu s početkom u 18 sati na Baldekinu će Šibenka ugostiti Vukove uz izravan prijenos na HRT-u. 

  “Želja je što dulje biti u utakmici, a za to će trebati ući jako, snažno u dvoboj, a nema razloga da tako ne bude, s obzirom da je sljedeća utakmica za tjedan dana” – rekao je Džanan Rahimić u najavi dvoboja.

  Vukovi u Šibenik putuju bez Prkačina i Drežnjaka koji su s reprezentacijom u Istanbulu, ali i s dva Šibenčanina u svojim redovima, Krešimirom Radovčićem te Tonijem Nakićem.

  “Oni su nešto i smanjili kadar, što im mislim i više odogovara. U svakom slučaju, imaju niz kvalitetnih igrača, čeka nas fizički zahtjevan okršaj i kako sam kazao, vjerujem u našu dobru partiju. Igračima sam rekao, a ponovit ću i na sastanku prije utakmice, za suparnika poput Cibone ne treba ti posebna motivacija” – jasan je trener domaćih.

  Vladimir Jovanović ponovo neće biti na klupi Zagrepčana, koje će voditi Bariša Krasić.

  “Šibenik je dobro posložena momčad koja je i dobro vođena. Neugodni su na domaćem terenu i to su pokazali i u prvom dijelu kad su pobijedili abaligaša Splita. Znamo što nas čeka i spremni smo. Trebamo ponoviti dobre stvari koje smo pokazali protiv Osijeka, a popraviti one loše. Tu prvenstveno mislim na obranu.”

  Toni Nakić po prvi puta na Baldekin dolazi u suparničkom dresu.

  “Ovo mi je prvi put da na Baldekin dolazim kao protivnik i bit će mi neobično, ali cilj je uvijek pobjeda. Oni imaju nekoliko dobrih individualaca poput Freemana, Širka i Mikovića koji su oslonac njihove igre. Na domaćem terenu su razigrani i opasni po svakog tako da ćemo ih maksimalno ozbiljno shvatiti.”kaže Nakić.

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave