Srijeda, 29 lipnja, 2022
More

  Šibenka stiže pod Toranj

  U sklopu 24. kola HT Premijer lige Cibona će danas u 18 sati u KCDP ugostiti Šibenku, koja je prije nešto više od dva tjedna iznenadila Vukove na Baldekinu i slavila 73:68. Iz tog razloga, Jovanovićevim momcima motiva za ovaj dvoboj ne nedostaje.

  Čeka nas utakmica s ekipom Šibenke. Još jedna utakmica za koju se dobro pripremamo. Apsolutno poštujemo protivnika. Pobijedili su nas u posljednjoj utakmici tako da ih maksimalno ozbiljno shvaćamo i pripremamo. Važno je da igramo dobro i potvrdimo pobjede koje smo ostvarili u zadnje vrijeme. Nadam se da će to biti jedna od naših dobrih utakmica, da ćemo naći način da budemo svježi i da ćemo biti zadovoljni na kraju. – naglasak na kvalitetnu igru stavio je trener Jovanović.

  Šibenka je jako neugodna ekipa što su pokazali i zadnji put. Mi se zbilja nismo pokazali u najboljem svjetlu na Baldekinu i vjerujem da će sada biti drugačija priča. U dobrom smo ritmu, dižemo se u igri i mislim da ćemo gledati kudikamo kvalitetniju predstavu od te. Želimo nastavak pozitivnog niza , ali i pokazati da igramo dobru košarku. – izjavio je Šibenčanin u Ciboninim redovima Krešimir Radovčić.

  Prijenos utakmice je na HKS TV-u.

   

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave