Simon poručio:”Ako se Euroliga nastavi bit će to zbog TV prava i sponzora”

Hrvatski reprezentativac, Krunoslav Simon, u Sport Klub’s “Give & Go” podcastu progovorio je o svom suigraču Larkinu, ali i potencijalnom nastavku sezone. Popularni doktor Kruno mišljenja je kako je Shane Larkin zalutao u Euroligu.

„Ma na samom treningu vi ni ne možete steći dojam kakav je on igrač, tamo ne ide punom snagom. Ima taj neki svoj balans, ali kada ima loptu i 5 sekundi u svojim rukama, shvatiš o kakvom je igraču riječ. Ima situacija na utakmici kada se i ja iznenadim što sve radi, čovjek pomisli kako je to nemoguće. Ako ne znaš što napraviti, daj mu loptu i on će izmisliti, on je apsolutno zalutao u Euroligu.“ – bio je jasan o sposobnostima svog suigrača Kruno.

O ekipi Efesa i eventualnom nastavku sezone Simon je rekao sljedeće:

„Imamo kemiju, fantastično igramo od početka zajedno i što je najvažnije, uživamo u košarci. Bili je tako na svakoj utakmici ove sezone, i u Euroligi i turskom prvenstvu. To se najbolje vidjelo na igri i rezultatima. Čak i ako se Euroliga nastavi, pitanje je hoćemo li biti u istom sastavu, pronaći tu kemiju, sve će biti drugačije. Ako i dođe do nastavka natjecanja, jasno je da je to zbog TV prava i sponzora.“ – zaključio je Đuks.

Related Articles