Simon za HRT:”Još sam pod emocijama, vjerojatno najdraži šut karijere!”

Da je netko režirao takvu završnicu, teško da bi je bolje smislio. Vodio je Anadolu Efes 2:0 u četvrtfinalu Eurolige protiv Real Madrida, da bi španjolska ekipa s dva nevjerojatna preokreta izborila majstoricu za F4. Jučer je ona i odigrana, Efes je slavio, a jedan od junaka turske momčadi bio je hrvatski reprezentativac Kruno Simon koji je ubacio 17 poena, ali i nevjerojatnu tešku tricu na 39 sekundi do kraja pri izjednačenom rezultatu. U razgovoru za HRT poslije ludog dvoboja, Simon je istaknuo kako mu je to možda i  najdraži šut karijere.

“Što reći, infarktno, šokantno… Imali smo 2-0, imali smo dobivene dvije utakmice u Madridu, dopustili smo da oni dođu na 2-2 i zakomplicirali smo sve. Očekivali smo ovakvu sličnu utakmicu, ali vjerovali smo u sebe do samoga kraja. Ja sam rekao i prije utakmice da sam uvjeren da smo bolja ekipa od Reala i po meni  zasluženo idemo na Final Four.” – pričao je emotivni Đuks.

Kruno se osvrnuo na ludi tricu, ali i istaknuo kako ovdje priča nije gotova.

“Možda je to i moj najdraži šut do sada u karijeri. Još sam pod dojmom i emocijama, ali ovo je sigurno jedna stvar koju ću pamtiti. No, ovo je tek prvi korak, naš cilj je da osvojimo Euroligu, tako da ne treba upadati u euforiju, treba ići dalje i razmišljati o Final Fouru.”

Cijeli razgovor možete pogledati ovdje. 

Related Articles