Šimunov: Izbor za trenera sužen na dva imena

Array

Trener prve momčadi Košarkaškog kluba Zadar za sezonu 2012./13. sinoć nije izabran. Ipak, određeni korak unaprijed u odabiru je napravljen.

“Suzili smo izbor na dva imena. Preko vikenda ćemo se telefonski konzultirati jer su sporne neke odredbe u oba ugovora. Ne želimo da se one eventualno loše tumače na štetu kluba, kao što je to bilo u ranijim razdobljima. Moramo istaknuti primjedbe na ugovore i vidjet ćemo kako će reagirati menadžeri ta dva gospodina, koja su ostala u užem izboru. Šanse su podjednake, možda je jedan u blagoj prednosti” kazao je Edvin Šimunov, predsjednik kluba.

O kome je riječ?

“Ne smijem reći, jer onaj tko ne bude izabran, mogao bi se uvrijediti. Mogu samo reći da nisu iz Zadra. No, nešto više ne bi bilo fer prema njima. Mislim da su to ljudi s reputacijom, kojima to ne bi bilo drago. Sve smo raspravili, osim tih odredbi ugovora i vrlo vjerojatno ćemo u ponedjeljak ili utorak telefonskom sjednicom dobiti ime trenera.”

Je li prošlosezonski trener Aleš Pipan među tim kandidatima?

“Ne smijem vam ni to reći. Imena ne bih spominjao.”

Ima li što novoga na financijskom planu?

“Novci sporo dolaze. Imamo obećanja, ali nažalost račun je još uvijek nula kuna.”

Preoblikovanje?

“Još uvijek čekamo. Ne znam gdje je zapelo. Pretpostavljam da je problem u ministarstvu financija, jer se radi o velikom poreznom dugu. No, mislim da to nema veze s onim što se dogodilo prošli tjedan” za kraj će Šimunov.

Related Articles