Široki dobio pojačanje pod obručima, Igosi nastavljaju prometno

Array

Ozljeda Borisa Baraća primorala je Široki na određene kadrovske promjene. Prvo je doveden novi trener Jakša Vulić, a zatim i dva igrača: Karlo Vragović i Ivan Opačak. Prinovama tu nije kraj, zadnja akvizicija kluba iz Hercegovine je visoki Amerikanac.

Riječ je o Jeraiu Grantu koji je do sada nastupao u Izraelu, a tamo je prosječno bilježio sedam koševa i tri skoka po utakmici. Grant je visok 203 cm i igra na pozicijama četvorke i petice. Krase ga vrlo dobra skočnost i visoki nivo atleticizma.

Igokea je napravila malu rošadu igrača. Miljan Pavković nije se uspio izboriti za ostanak u Laktašima. Najbolju utakmicu odigrao je protiv Mega Vizure ubacivši deset poena dok je u ostalim utakmicama bio ispod prosječan. Za osamnaest minuta na parketu upisivao je tri koša i dvije asistencije. Novi klub, srpskog razigravača je BC Steaua.

U kontekstu Igokee spominje se centar Gary McGhee koji je do sada igrao u Francuskoj, točnije za Gravelines, a s njima je raskinuo ugovor prije par dana. Bosansko-Hercegovački klubovi konstantno rade na poboljšavanjima svojih rostera, a hoće li imati koristi od novih igrača vidjet ćemo u narednim kolima.

Related Articles