Široki pokazao dobru igru i remizirao u Podgorici

Array

Nakon prošlogodišnjeg prijateljskog poziva iz Širokog Brijega, ovoga puta momčad Budućnosti je također uzvratila pozivom kako bi održala prijateljske odnose između ova dva kluba. Momčad Širokog je još jučer otputovala u Podgoricu gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice. Treba napomenuti kako je trener Širokobriježana Ivan Velić krenuo na put bez reprezentativaca Hrvatske (Darka Planinića) i BiH (Dalibora Peršića).

Poslije prve uspješne prijateljske utakmice protiv Alkara (74:50), Široki je nastavio s vrlo dobrim igrama, pa je tako u prvom susretu s Budućnosti rezultat bio neodlučen (69:69), ali se nisu igrali produžeci. Širokobriježani su gotovo cijelo vrijeme imali prednost, koja je u nekim trenucima bila i dvocifrena.

Svakako raduje činjenica kako su ovoljetna pojačanja bili najbolji igrači u redovima Širokog u sinoćnjoj partiji. Vedran Morović je ubilježio 15 koševa, Marko Šutalo 14 koševa i sedam skokova, Robert Rikić je ostvario double-double učinak sa 10 koševa i 10 skokova, te mlada nada, od koje se prilično toga očekuje ove sezone, Boris Barać je zabio osam koševa.

Večeras se igra druga prijateljska utakmica između ova dva kluba, te će sigurno trener Velić više prilike pružiti mladim igračima (Bošnjak, Bubalo, Ivišić, Babić) koje je poveo na put u Podgoricu, a i koji su vrlo ozbiljni konkurenti za prvi tim i predstavljaju svijetlu budućnost momčadi s Pecare.

Related Articles