Petak, 27 svibnja, 2022
More

  Službeno: Damir Markota više nije igrač Cibone!

  Jučer kasno navečer donijeli smo priču o sukobu trenera Cibone Vladimira Jovanovića i igrača Damira Markote na utakmici Vukova protiv Gorice, koji je nagovijestio vrlo vjerojatni kraj suradnje ove dvije strane, a on je danas i službeno potvrđen. Damir Markota više nije igrač Cibone, ugovor je sporazumno raskinut. 

  Šveđo je tako po peti put u karijeri napustio klub iz Savske, za koji je ove sezone u ABA ligi bio na prosjeku od 6.7 poena za nešto više od 17 minuta na parketu. Podsjetimo, u derbiju HT Premijer lige Jovanović je izvadio Markotu iz igre nakon samo 3 minute, a sukob je eskalirao u svlačionici, gdje je Markota zalupio vratima, nakon čega mu se Jovanović unio u lice. Iz kluba mu je poručeno kako ne mora dolaziti na trening u petak, a sada je suradnja i definitivno zaključena…

  “U ime kluba želim Šveđi zahvaliti na ogromnom doprinosu koji je utkao u rezultate Cibone u svih pet puta koliko je bio ovdje. Žao mi je da se rastajemo prije vremena, ali vrata našeg kluba će mu uvijek biti otvorena!” – poručio je sportski direktor Marin Rozić.

  Od kluba se oprostio i sam Markota.

  “Klubu se želim zahvaliti na pruženoj prilici i na svim lijepim godinama koje sam proveo ovdje i uspomenama koje ću pamtiti cijeli život! Žao mi je što je došlo do ranijeg rastanka nego što je planirano. Nadam se da će nas poslužiti zdravlje do kraja pa će onda doći i rezultat. Moje zdravlje trenutno nije najbolje i ne mogu dati svoj maksimum. Ono što se dogodilo znamo mi koji smo bili tamo, riješili smo to između sebe i tako će i ostati.”rekao je Šveđo.

   

   

  NAJČITANIJE VIJESTI TJEDNA

  zadnje objave